Een kapsalon in tijden van Corona…

Deze week staat kapsalon Cleemy in De week van Losser. Het bericht gaat over de gevolgen van de lockdown, maar vooral over de positieve kansen en mogelijkheden die deze tijd ook biedt. Zo heeft de kapsalon een metamorfose gekregen van binnen en buiten, in een nieuwe frisse kleur. Ook heb ik veel vakliteratuur gelezen en cursussen en webinars gevolgd, zodat ik jullie straks nog beter van dienst kan zijn. Benieuwd naar het verhaal? Klik op de foto om het te lezen!

Je kunt een kleurpakket bestellen!

Wil je in deze onduidelijke tijd toch je haar kleuren? Maak dan gebruik van onze extra service. Vanaf morgen is een kleurpakket op maat te krijgen. Je krijgt een tas met de volgende inhoud: Een kleur naar wens Activator 6% of 9% Een bak en kwast om te mengen Een kapmantel Beschermende handschoenen De prijs is vanaf €19,50. Je kunt je bestelling doorgeven via telefoon, e-mail of Facebook. We geven persoonlijke uitleg over het gebruik. Thuis ezorging is ook mogelijk. Pas goed op elkaar, want samen staan we sterk!

Halloween etalage

De herfst is in volle gang. Weerwolven huilen in de maneschijn, spoken verschuilen zich in het struikgewas en toverheksen vliegen door de lucht. De monsters en trollen glibberen door de straten....jawel, de kapsalon is in Halloween sfeer....... Wees gerust lieve mensen, spinnen en vleermuizen komen niet binnen. En toen werden we verrast door het bericht dat Kapsalon Cleemy is verkozen tot mooiste Halloween etalage van Losser! Bedankt aan Centrum Losser voor de prachtige bos bloemen, we zijn er onwijs blij mee! Volgend jaar gaan we natuurlijk weer zo'n griezelige, monsterachtige salon maken……

Winter trends 2021

Vanavond een leerzame webinar gevolgd waar de najaar haarmodelijn is gelanceerd! Hieronder een paar 'screenshots' van de modellen en technieken. Een gave ontwikkeling deze winter is dat de kapsels uit de jaren 60 in een nieuw, modern jasje worden gegoten. Ik kan niet wachten om met de nieuwe tools aan de slag te gaan!

Coronamaatregelen in de kapsalon

Zoals jullie weten gelden er landelijk strenge maatregelen. We vragen alle klanten voortaan bij binnenkomst in de salon een aantal contactgegevens te registreren. Deze registratieplicht is bedoeld om eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD makkelijker te maken. Uiteraard geldt nog steeds: heb je de afgelopen 24 uur verkoudheidsklachten of koorts gehad, blijf dan thuis. In de salon blijven we alle nodige maatregelen uitvoeren om iedereen zo veilig en hygiënisch mogelijk te knippen. Heb je vragen, neem gerust contact op! Liefs Cleemy

Nieuwe make-over kapsalon

Er is hard gewerkt aan de nieuwe kleur van de salon. Ik heb gezocht naar een sprankelende, creatieve en originele kleur, het is petrol blue geworden! Ik hoop dat jullie de make-over net zo mooi vinden als ikzelf!